5 essentiële elementen voor Cursus Master of HRMMASTER OF HRM
Betreffende een passende lieden op de perfecte plaats wint een moderne organisatie in de Hollandse bekende- en diensteneconomie de concurrentieslag. Niet slechts een producten en diensten tellen, doch in het bijzonder het menselijk kapitaal is essentieel. Het betekent dat er ons omvangrijke, strategische rol voor HR is weggelegd.

DOELGROEP


U dan ook heeft een afgeronde bacheloropleiding op dit gebied met HRM of in een vergelijkbare richting en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie zit u dan ook op tactisch niveau en uw chef stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch niveau te verrichten. De Master HRM kan zijn absoluut interessant indien u dan ook HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker bent. Ook zodra u dan ook werkt als (autonoom) consultant is deze HR Master ons waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u ook niet dit geschikte opleidingsniveau en wilt u zeker deelnemen? Dan doet u ons toelatingsassessment. Bekijk meer aan het assessment of neem aanraking op betreffende de opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend raadgeving.

WERKVORM


Tijdens een Master HRM doet u kennis op, ontvangt u Opleiding Master of HRM van AvansPlus inzicht en ontwikkelt u vaardigheden welke u als strategische en ondernemende HR-professional versterken. U dan ook hr trainingen volgt 4 masterclasses waarin u dan ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Elke masterclass sluit u cursus p&o dan ook af betreffende een individuele opdracht, gericht op de eigen organisatie.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


Een integrale toets bij iedere masterclass cursus hrm medewerker over die HR master is dit oplossen betreffende een bestaand vraagstuk. U dan ook zal in groepsverband een HRM-geval aangrijpen bij een organisatie aangaande ons betreffende uw mededeelnemers. Tenslotte levert u een toepasbaar idee op, uiteraard de bedrijf heeft op deze plaats meteen voordeel over. In een thesisfase aangaande een Master HRM zal u zo’n business vraagstuk autonoom onderzoeken, presenteren en verdedigen. In uw thesis komt een strekking aangaande een gehele master aan voorstel en het uitgewerkte idee is daadwerkelijk geïmplementeerd in een organisatie.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Ervaren docenten uit een praktijk en professoren met ons aangetoond staat van dienst begeleiden u dan ook tijdens een master human resources. Ze realiseren een geschikte vertaalslag van wetenschappelijke ontwikkelingen tot professionele en handige vaardigheden en doelmatig gedrag. De literatuur kan zijn grotendeels Nederlandstalig, maar verder gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na het afronden met de Master HRM beschikt u dan ook over relevante bekende en vaardigheden. U bezit een beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol werkt. U beseft uw toegevoegde waarde in complexe cursus hrm medewerker managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kunt u dan ook succesvol implementeren. Uw HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te komen tot de oudste performance met uw collegas. Zo draagt uw strategisch HRM-beleid perfect bij met de organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *